Neemt u deze robot tot wettige echtgenote?

Sexrobots klaar voor de toekomst.
Sexrobots zijn de toekomst

Zie je het al voor je over zo’n twintig jaar? Je staat in de kerk naast je partner en de priester vraagt op vrome toon: Neemt u deze humanoid tot wettige echtgenoot? Now tv deed een enquette over de toekomst van sexrobots en relaties met een humanoid.

De zender deed het onderzoek In het kader van de serie Westworld, waarbij tevens gevraagd werd hoe mensen de toekomst van sexrobots zien.

Dat sex achter de rug van je partner om niet wordt geapricieerd door de meerderheid van mensen moge duidelijk en vrij logischs zijn binnen onze huidige huwlijksvoorwaarden.

 Sexy Humanoids

Afb: Sexy Humanoids

Maar wat als je partner er op los gaat met een sexy humanoid? Zou een robo-babe in staat zijn een menselijke partner te vervangen?

Bijna veertig procent van de ondervraagden denkt dat rond 2050 een relatie met een humanoid heel gewoon is.

Op de vraag of ze dat zouden zien zitten, antwoordde eén op de drie deelnemers met een ja.

Verrasend genoeg antwoorde echter ook eén op de drie geshokeerd te zijn van het idee om de liefde met een robot te bedrijven.

Zo’n 16 procent van de ondervraagden ging nog verder en zei hun partner ervan te willen overtuigen geen sexrelatie met een robot te onderhouden.

Op de vraag of ze in het geval van digitaal overspel de robot schade zouden toebrengen antwoorde verrasend genoeg zo’n 70 procent met een volmondig ‘nee’.

Door: Rene Velleman – Bron: Internet – nowtv.comTomonews.us