De Volvo 360c: Slapend je bestemming bereiken

volvo360c

 

Volvo’s leider in productstrategie, Marten Levenstam, zegt dat deze auto “een gespreksaanzet is, met meer ideeën en antwoorden als we meer leren.”

Volvo 360c

Dat laat nog veel details over die nog moeten worden bepaald, maar Volvo voorziet vier basisgebruiksscenario’s voor een auto zoals 360c.

Mobiel kantoor

Het kan als een mobiele slaapkamer dienen en vervangt rode-ogenvluchten door een soepeler, kalmere, snellere en milieuvriendelijkere reismogelijkheid. Het kan de werkplandijd veranderen in een veel productievere tijd en biedt de connectiviteit en ruimte van een mobiel kantoor. Of het kan uw woonkamer en entertainmentruimte zijn.

Een modulair interieur met relevante informatie geprojecteerd op de ramen maakt flexibiliteit de belangrijkste eigenschap van de functionaliteit van de 360c.

volvo 360c

“Mensen die minder afhankelijk worden van de nabijheid van steden, zijn slechts een voorbeeld van de impact van het wegnemen van de last van onproductieve reistijd”, zegt Levenstam. “Het 360c-driving office maakt het levensvatbaar voor mensen om op grotere afstand van drukke steden te wonen en hun tijd zowel op een aangenamere als effectievere manier te gebruiken.”

Door: Robophobia.nlBron: volvocars.comtheverge.com