Welcome to Earth! Korte Sf-film van Nederlandse bodem

Het is 2618 en mensen zijn uitgestorven. Vier aliëns reizen naar aarde om het museum van de mensheid te bezoeken. Ze vinden het verhaal van de laatste helden van aarde, die de ruimte in reizen op zoek naar hulp.

Welkom op Aarde is een korte science fiction film gemaakt in Nederland. Hij werd gerealiseerd met een grote groep professionele en vrijwillige filmmakers. Om de wereld tot leven te brengen werd het verhaal verfilmd op unieke locaties en in sets die speciaal voor deze film gebouwd werden. De film bevat bovendien zowel props als kostuums die speciaal voor de film gemaakt zijn.

Kijkers omschreven de film als visueel mooi met een emotionele verhaallijn. Het sterke script was een van de drijvende krachten achter het maken van de film. Veel crewleden en castleden voelden zich ertoe aangetrokken.

Het Open Filmteam wil iedereen in Nederland en omgeving de kans geven te leren van het maken van films op professioneel niveau. Producties geven deelnemers de kans unieke ervaringen op te doen. Open filmteam

Door: Marsinopmars.nlBron: Open filmteam